Световната музикална и модна икона Риана обяви официалното си завръщане към музиката с песента „Lift Me Up“, водещ сингъл от оригиналния саундтрак на предстоящия филм „Черната пантера: Уаканда завинаги”.

Издаването на „Lift Me Up“ поставя началото на следващата фаза в кариерата на Риана, която за първи път от 2016 г. насам представя музика като водещ изпълнител. „Lift Me Up“ излиза през собствения лейбъл на барбадоската звезда Westbury Road, в партньорство с Roc Nation, Def Jam Recordings и Hollywood Records.

„След като разговарях с Райън Куглър (режисьорът на продукцията) и чух насоката му за филма и песента, исках да създам нещо, което да олицетвори топлата прегръдка на всички хора, които съм загубила в живота си. Опитах се да си представя какво би било усещането, ако можех да им изпея „Lift Me Up“ сега и да изразя колко много ми липсват“, споделя авторът на парчето Tems. „Риана винаги е била вдъхновение за мен и участието ѝ в този проект е голяма чест за всички нас“.


В „Черната пантера: Уаканда завинаги” на Marvel Studios, едно от най-дългоочакваните филмови събития на годината, кралица Рамонда (Анджела Басет), Шури (Летиша Райт), М‘Баку (Уинстън Дюк), Окойе (Данай Гурира) и войните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т‘Чала.

Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа (Лупита Нионго) и Еверет Рос (Мартин Фрийман) и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймар (Теноч Уерта).

Научната фантастика „Черната пантера: Уаканда завинаги” излиза по кината в България на 11 ноември 2022 г., заедно оригиналната филмова музика, а официалната премиера на саундтрака „Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By” е на 4 ноември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *