Несравнимата Charli XCX пусна чисто новия си сингъл „Good Ones“, придружен от засукано, драматично и доста откровено наелектризиращо музикално видео.

Сингълът обхваща всичко, което животът ѝ има да предложи на съвременния свят – слава, блясък, вътрешни демони и глобални хитове. „Good Ones“ оплаква неспособността ѝ да задържи здравословните връзки, вместо това постоянно се връща към нефункционалните и токсичните.

Заснето в Мексико, видеото към „Good Ones“ показва как Charli скърби за загубата на партньора си като битка с осъзнаването, че отново е изоставила доброто в живота си в услуга на злото, с визуалните ефекти на аестетиката, която маркира нова ера за нея.


Междувременно Charli XCX тя стартира първия си самостоятелен подкаст „Charli XCX’s Best Song Ever“. Там тя говори с приятели и гости отвсякъде по света, за да открие песните, които са били инструмент за оформяне на живота им. Предпочитанията на всички досега са безупречни и честно казано, тя е брилянтен интервюиращ… буквално няма нещо, което да не може да направи… може би е обладана?

Както вече знаете, Charli XCX е емблематична фигура в изкуството и е помогнала за разширяването на сцената в популярната музика през последното десетилетие с безупречно преминаване през ъндърграунд и мейнстрийм музика в кариерата си. Иновативният ѝ подход разкри нови възможности в областта на поп музиката за самата нея и другите. Няма защо да ѝ благодарите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.