Сър Род Стюарт e на път да се превърне в един от най-успешните звукозаписни артисти в историята през 1974, когато се мести в Америка и подписва с Warner Bros. Records (сега Warner Records).

През 27-те си години с лейбъла, Стюарт издава някои от най-успешните и възторжено приети записи в изключителната си кариера.

Сега Warner Records се връща към началото на това легендарно пътуване с нов бокс сет, който съдържа първите четири албума на Род Стюарт с Warner на плоча, както и бонус LP с редки и неиздавани студийни версии на тези албуми: „Atlantic Crossing” (1975), “A Night on the Town” (1976), “Footloose & Fancy Free” (1977) и “Blondes Have More Fun” (1978).


Невероятно е да погледна назад към тази епоха от кариерата ми“, казва Стюарт. Мисля, че за феновете ще бъде наслада да преживеят тези песни на плоча. За мен беше“.

След като не бяха произвеждани с десетилетия, студийните албуми изглеждат и звучат по-добре от всякога, завръщайки се на плоча, завършени с реплика на оригиналните калъфи за плочи и нов, ремастериран звук.

Албумите и бонус LP-то са поместени в иресцентна кутия, с образа на Стюарт, отпечатан на фолио, с фамозната му руса прическа, блестяща в златно, и костюма му в леопардова щампа, блестящ в сребърно. “Rod Stewart: 1975-1978” ще бъде наличен на 4 юни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *