Турнето „SymphoNY way“ 2 на Васил Петров преминава с впечатляващ успех. Големият изпълнител представи новата си програма на летните сцени в Сливен, Пловдив, Бургас, Петрич, Карлово и Ямбол, където предизвика възторжени отзиви сред публиката и поредица от бисове.

„Успехът от първите шест концерта надмина очакванията ми. И това го казвам съвсем искрено. Надявам се да продължим в същия дух. Нямам търпение за срещите ми с моята публика през следващите месеци и да ги направя щастливи с нова ми програма“, споделя Васил Петров.

Следващите градове, които ще посети Васил Петров с новата програма са: Плевен на 10 август – открита сцена в двора на Регионалния исторически музей, на 11 август е във Велико Търново от 21:00 ч. на сцената на Летния театър, част от съпътстващата програма на „Сцена на вековете“. В Търговище е на 26 август – Арена Търговище, 6 септември в Ловеч, 7 септември в Шумен – Студенски парк, 8 септември в Русе – Канев център, 22 септември в Созопол – Амфитеатър Созопол.


На концертите Васил Петров представя новият си албум – „Love Songs Vol.1”, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Beatles и Deep Purple в красива симфонична интерпретация. Присъстват още авторски филмови теми и световна филмова музика – “Списъкът на Шиндлер“, “Smile“ на Чарли Чаплин, „Feelings“ на Морис Албърт, „Love Story (Where Do I begin)“ на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова песни, както и хитове на Синатра.

На сцената с него са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни), Христо Минчев (бас китара) и специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова.

Концертите се провеждат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *