Неповторимата и обичана българската група Тоника СВ ще стъпи за първи път на сцената на Кино Кабана, на 11 август – следващата сряда.

Това ще бъде първият концерт на групата в София, след дълго затишие, а “феновете ще чуят само и единствено хи-то-ве”, обещават с усмивка от групата.

След загубата на прекрасната Ваня Костова, групата ще пее и в нейна памет, а на сцената в Кино Кабана ще бъдат: Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров, Теодор Шишманов и самият Стефан Диомов.


Тоника СВ е сформирана на 12 март 1980 г. в гр. София след национален конкурс на Ансамбъла към Главно управление на Строителни войски (ГУСВ), a основател и ръководител е Стефан Диомов.

След толкова години, изпълнени със страхотни български песни, награди и отличия, турнета и концерти, преди броени дни Тоника СВ взе и специалната награда на БГ радио – “БГ Вдъхновение” на името на Ана-Мария Тонкова. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика.

На 11 август в лятното Кино Кабана, феновете на Тоника СВ ще чуят и ще изпеят заедно с тях всичките им обичани и неповторими песни, издържали проверката на времето и грабнали сърцата на поколения българи.

Сред тях са: „Приятели“, „Един неразделен клас“, „Здравей как си“, „Кой ще каже какво е любов“, „Сутрин рано, вечер късно“, „Люлякови нощи“ и много, много други, които ще донесат неповторими емоции и настроение на всички присъстващи.

Билети за събитието можете да намерите в системата на Eventim, Urbo и техните партньори, а цената им е 25 лв. в предварителна продажба и 30 лв. на място.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *