БГ Радио и Б.Т.Р. представят традиционния концерт в чест на Ана-Мария Тонкова „Песен за Ани“ на 31 август, сряда, от 20:00 ч. в клуб „Маймунарника“ в София.

За осми път екипът на БГ Радио, много музиканти, приятели и слушатели ще покажат своето уважение и благодарност към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията – Ана-Мария Тонкова.

Тази година концертът „Песен за Ани“ е на Б.Т.Р. с участието на трио Viva. Концертът ще бъде излъчен по БГ Радио дни след събитието.


Междувременно продължава турнето на Б.Т.Р. и Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ Велико Търново под надслов „Мюзикъл и Рок“.

Съвместните концерти предстоят на 25 август в Пловдив, 26 август в Стара Загора, 12 септември в Сливен, 13 септември в Бургас и 18 септември в Ямбол.

В концертната програмата, под диригентската палка на Георги Патриков, рок музикантите и солисти и оркестъра на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново са включени хитовете на Б.Т.Р. – „Да погледна в теб”, „Няма връщане назад”, „Среща”, „Защо”, „Спасение” и емблематични произведения от А. Лойд Уебър, Дж. Гершуин, А. Маркес.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.