Нина Николина ще зарадва феновете си с “Jazz & Traditions Vol. 2“ – новата концертна програма на изпълнителката, която стартира през месец май.

На 11 май Нина Николина ще е в „Модерен театър“ (Бургас), на 13 май в „The Steps“ (София), на 14 май в „Bee Bop Cafe“ (Пловдив) и на 18 май в „The Brick Port“ (Варна).

В този концерт-спектакъл се срещат традиция и съвременност, музикално  съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.


В репертоара са включени новите песниот предстоящия втори концертен албум на изпълнителката “Jazz & Traditions Vol. 2“, най-популярните, както и неиздавани до момента български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

В нов аранжимент ще чуете хит синглите на изпълнителката „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“. На сцената с Нина Николина ще са Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Мирослав Турийски – клавишни, Таня Първанова – вокал.

Митове, легенди и традиции, освен „разказани“ в песен, ще чуете и с текст, в кратка форма, разказани в спектакъла от Нина Николина. Билети в мрежата на Eventim и на място в деня на концертите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.