След 20 години на сцената и множество разпродадени лайв събития, Руши ще направи голям концерт и в Бургас това лято.

Датата е 4 август, мястото – Летният театър в Морската градина. За своите морски и ваканционни фенове поп звездата подготвя програма с най-доброто и най-новото от своята кариера.

Ще чуем вечни класики като „Всичко се връща“, „Il Ritmo del mio Cuore“ и „Хотел **звезди“ в нови, танцувални аранжименти. Както и някои от най-новите парчета на изпълнителя като „Мексико“ и „Черна котка“.


Заедно с Руши на сцената на живо ще свирят и музикантите от лайв бандата му: Васил Вутев на барабани, Иво Чалъков – китари, Денис Попстоев – синтезатор и програминг и Катя Кръстева, бек вокали.

Специален гост на концерта ще бъде Мила Роберт, която в деня на събитието в Бургас издава нов кратък албум на име „Gap Summer”, който е на английски език и самата тя е продуцирала голяма част от аранжиментите в него. Проектът ще се дистрибутира и извън рамките на България от музикалния лейбъл „Stereofox”, а Мила ще го изпълни премиерно на концерта в Бургас.

Билетите са в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. Билети се продават и на каса Билет център „Часовника“ в Бургас.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *