Една от най-известните и обичани групи – Imagine Dragons, става посланик на United24 – дарителската платформа, създадена от президента на Украйна – Володимир Зеленски, с цел подпомагане на страната.

Преди броени дни членовете на групата бяха официално представени като новия посланик. Носителите на награди Grammy ще помогнат на инициативата за набиране на средства за спешна медицинска помощ.

Фронтменът на бандата, която има силна връзка с украинската публика, Дан Рейнолдс споделя по време на онлайн разговор със Зеленски: „Ние обичаме Украйна и искаме да помогнем по всякакъв възможен начин. Несправедливости като тази могат да бъдат победени само когато сме единни. Заставаме зад хората на Украйна и техния смел лидер. Ще работим с United24, за да създадем начини за повишаване на осведомеността и да осигурим нужните средства, докато войната приключи. Очакваме с нетърпение деня, когато ще отпразнуваме свободата, живота и музиката със силния народ на Украйна.”


Първият проект, който Imagine Dragons ще подкрепи, е под игидата на Първата дама на Украйна. Със събраните средства ще бъдат закупени линейки, оборудвани с всичко необходимо. Imagine Dragons се присъединяват към легендарния футболист Андрий Шевченко, изключителната тенисистка Елина Свитолина и американския актьор Лийв Шрайбър. Следващият посланик ще бъде обявен през идната седмица.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *