Суперзвездата, предприемач и филантроп, носителка на 3 награди Grammy – Megan Thee Stallion, обедини сили с Future, за да издаде новия си сингъл, „Pressurelicious“.

Новият сингъл е въздействащо, съблазнително парче, демонстриращо смелостта на жена, която знае коя е, какво може да предложи и желанието ѝ да открие партньор, който да обича и приема всяка част от нея.

„Pressurelicious“ е третата издадена песен на Меган за 2022 г., след успеха на силната ѝ колаборация с Дуа Липа за „Sweetest Pie“ през март и нейното ослепително лирично представяне на „Plan B“ през април.


Родената в Хюстън изпълнителка наскоро се обедини с френската модна къща Mugler, за да представи иновативен музикален видеоклип към „ Plan B“, който е креативна пресечна точка на музика, мода и забавление.

Издаването на „Pressurelicious“ следва трансконтиненталното фестивално пътуване на Megan Thee Stallion из Европа, включително вълнуващо изпълнение в Гластънбъри.

По-рано това лято звездата блесна на Billboard Music Awards 2022, където спечели наградата „Най-добра рап изпълнителка“ за втора поредна година. Тя също беше призната от „The Webby Awards“ и получи наградата „Special Achievement Award“ за 2022 г. за артистичност и подкрепа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *