Празненствата за Нова година класически са най-шумните и забавни за годината, но тази новогодишна нощ ще бъде наистина епична!

Три сцени, международни звезди, трибют концерти, диджеи, ексклузивна храна и напитки – всичко това, със запазената марка на SPICE Music Festival и от организаторите Fest Team и КMД.

Розала, Capella, Соник, East 17, Джени от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited са само част звездите, които ще дойдат в България навръх Нова година, за да кажем „добре дошла“ на 2023.


Три са предвидените обособени зали-парти зони в Inter Expo Center – Live Spice Hall с участието на Розала, Capella, East 17, Соник, Джени от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited, които ще изпълняват любимите хитове от 90-те на живо, Tribute Hall – трибют концерти с песни на Тина Търнър, Роби Уилямс, Spice Girl и Backstreet Boys и Shame Party зала, в която музиката ще избира екипът на популярните и обичани Shame партита, GURU Josh, Switch Disco – UK и Соник.

Вече са продадени 1000 билета за мащабната новогодишна дискотека, а в продажба вече са и допълнителни билети на промоционална цена от 66 лв. Билетите са в ограничено количество заради капацитета на Inter Expo Center и след изчерпването им, цената им ще стане 77 лв. Всички, които са закупили депозит, вече могат да го конвертират в истински билет, като доплатят разликата до 66 лв. в системата на ticketstation до 30 септември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.