Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Мейси Грей ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне „The Reset Tour”.

Концертът по покана на BGTSC ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК.

Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда The California Jet Club, с която ще представят новия студиен албум на Мейси Грей, озаглавен „The Reset”.


Албумът представя Мейси Грей в най-добрата ѝ лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл “Thinking of You”, през епичната оркестрална балада „You Got Away” до натрапчивото жизнерадостно “Every Night” (с гост – рапърът Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за Grammy (и една спечелена награда), „The Reset” се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Мейси Грей пътува по турнета.

Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – The California Jet Club. Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал.

По изключително категоричен начин триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Мейси.

На концерта в София през есента Мейси Грей и The California Jet Club ще зарадват българската публика както с песни от албума „The Reset”, така и с емблематичните хитове на известната певица.

Билетите за концерта на Мейси Грей и The California Jet Club в София влизат в продажба в мрежата на Еventim от 20 май, петък. Ценовите категории са от 60 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *