Взривяващият концерт в Пловдив постави началото на най-дългоочакваното лятно събитие – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

Любимите на хиляди тийнейджъри български изпълнители завладяха „Града под тепетата“ и вече са на път към втората си дестинация, за да покорят сърцата на бургаските фенове.

Концертът в Морската гара, в град Бургас, на 7 юли, обещава още много експлозивни нови парчета и незабравими моменти.


Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Точно в 19:00 ч. DJ Mascota & mcP и неуморните танцьори на балет NOVA ще подгреят нетърпеливите почитатели със свежи миксове и страхотни танци на най-голямата сцена на открито.

В 20:00 ч. началото на концерта в южния черноморски град ще поставят едни от най-популярните и обичани български изпълнители – Криско, DARA, Били Хлапето & D3MO, Дара Екимова, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, Виктория, DENI и гост-звездите от Северна Македония – 2Bona.

Специално за бургаските фенове, нежната Михаела Маринова ще изпълни новия си хит „До безкрай“, който само за няколко дни покори сърцата на меломаните и зае 1 място в класацията на The Voice – BG Voice Top10.

Още изненади, много игри и специални награди преди концерта и този път няма да липсват. Малки и големи ще имат възможност да отправят своите специални поздрави от Морската гара в Бургас през целия следобед, благодарение на преките включвания на The Voice Radio&TV.

Всички нетърпеливи фенове ще имат шанса да се срещнат със своите любими изпълнители часове преди качването им на сцената. Рамо до рамо с подранилите младежи, още от 16:30 ч., на дженга ще се състезава DENI, а малко по-късно Torino & Pashata ще покажат на всички ненадминатите си умения на джага. Изключителната Дара Екимова ще играе с фенове на Lip Sing.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *