На 9 септември Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще се качат отново на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина, като концертът този път ще мине под мотото на чисто новия албум на групата, наречен „Жълт код“.

В него са включени 12 песни, а заглавието ни препраща към нетипичната ситуация, в която се намира светът през последната година.

„Жълтият код обикновено е предупреждение, но и очакване на позитивна развръзка. Наостряме сетива за опасност, но сме подготвени за хепи енд“, разяснява идеята си авторът.


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Интересен факт е, че това е първи албум, в който освен Стефан, като композитор на песни се включва и всеки един от групата – Веселин Веселинов – Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов.

Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в родния радиоефир и са добре познати на феновете на Обичайните заподозрени – „Голяма работа“ и „Лепило за брада“. Освен новите енергични песни, заредени с як китарен саунд и въздействащи текстове, публиката на 9 септември със сигурност ще чуе и най-големите хитове на Стефан и компания.

За още по-високия градус на настроението на зрителите на „Код жълто в парка“ ще се погрижат и домакините от Арена София, където ще има обособените барове за храни и напитки. Концертът на 9 септември се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts.

„Код жълто в парка“ ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.