Евтини самолетни билети

На 26 юни най-дълголетното специализирано тв предаване за рок музика в България ще отпразнува своята 24-та годишнина със специално концертно издание.

Точно в полунощ на 26 срещу 27 юни (неделя), по Diema ще стартира празничното издание „24 години Фрактура”. В продължение на два часа зрителите ще видят 24 запомнящи се концертни изпълнения на едни от най-големите световни рок и метъл банди.

Празничното издание е събрало на едно място съвместни изпълнения на Metallica и Motörhead, Sabaton и Apocalyptica, Muse и AC/DC, Anthrax и Public Enemy, Scorpions и Doro, Disturbed и Alter Bridge, Foo Fighters и Queen, Korn и Slipknot и много други.


Празничното издание „24 година Фрактура“ ще заложи на силната положителна енергия, която носят концертните изпълнения на една банда. Аз винаги съм гледал на предаването като на отворен прозорец към един пъстър и широк свят, какъвто безспорно е този на рок музиката. Още от самото си начало „Фрактура“ има образователна цел – зрителите да научават интересни неща и да видят света през погледа на самите музиканти. Изминалите 24 години ме научиха, че освен да имам професионален подход към предаването, в него винаги трябва да се усеща и страстта ми на фен в детайлите. Най-важно е правилното отношение към хората, като аз съм благодарен на всеки, който под някаква форма подкрепя „Фрактура“, коментира Васко Катинчаров – автор и продуцент на предаването.

„Фрактура” предлага най-новите рок и метъл клипове, актуални гости от музикалния бизнес, разнообразни рубрики, новини, концертни репортажи и интервюта с известни музиканти. Всичко, свързано със световната и българската рок сцена, може да бъде видяно по Diema всяка неделя и с повторение в петък.

Предаването „Фрактура“ се излъчва в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.