Истински творчески рестарт и много нови контакти и проекти очакват Елена Розберг в един от най-модерните градове на Европа – Амстердам.

Там тя ще получи своята магистърска степен по „Културна дипломация“. Амстердамският университет (Universiteit van Amsterdam) е едно от най-престижните висши учебни заведения, с преподаватели от цял свят.

Част от програмата ѝ ще бъдат музикологията, история на музиката през XX и XXI век, звук и музика в киното, и ТВ продуцентство. До завръщането си в Z-Rock, Елена ще ни зарежда в социалните мрежи с много свежи новини от културните центрове на Европа.


Тони Георгиев

Елена ще продължи да води и своята музикална рубрика в сутрешния уикенд блок на БНТ, но ще предаде радио ефирната щафета за 5 месеца на своя колега и добър приятел Тони Георгиев – емблематичен глас от ефира на Радио FM+.

Mузикалната дилема на Z-Rock – Band Battle, ще продължава да ни провокира всеки ден във Facebook страницата и Instagram профила на радиото. Ще слушаме култови парчета от световни и български музиканти в двубоя, а Тони Георгиев ще ни разказва интересни факти около тяхната дискография.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.