БГ Радио стартира гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021.

На официалния уебсайт на медията започна първият етап от надпреварата – етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях трябва да получат номинации в десет категории – БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Вокална група, БГ Албум, БГ Видеоклип, БГ Комбинация.

Тази година екипът на БГ Радио добавя една изцяло нова категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация.  


В нея попадат всички съвместни музикални проекти на артисти, които не се самоопределят като дует, трио или група към момента и са представени през изминалата 2020 г. В тази категория слушателите гласуват за съответната „комбинация“, а не за конкретна песен.

Съвместните проекти между артисти от различни музикални жанрове или формации се налагат като световна тенденция от години и за това БГ Радио взе решение да представи тази нова категория в надпреварата за Годишните Музикални Наградите на БГ Радио 2021.

Сега е моментът да подкрепите своите фаворити и да изберете по пет номинирани във всяка от десетте категории. Както винаги досега, номинираните и победителите в 10-те категории на Годишните музикални награди на БГ Радио се избира изцяло и единствено чрез слушателския вот.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *