Радио N-Joy и bTV ще отпразнуват Деня на детето с празнично шоу в Борисовата градина с участието на емблематични гласове и лица от телевизионния и радиоефир.

На 1 юни от 10:30 ч. заедно с празника на най-малките, една от най-големите музикални радиовериги в страна – радио N-Joy ще отпразнува своя 15-годишен юбилей в националния радиоефир, а bTV ще отбележи 21 години от създаването си.

Целодневната програма е с вход свободен и ще се проведе на най-новата открита сцена в столицата – Парк-театър „Борисова градина“, която се намира в непосредствена близост до езерото Ариана.


Много хитова музика и забавление очакват столичани и техните деца с песните на Прея, Кристияна Асенова и Toshey, младите звезди Йоана Сашова, A.L.E.K.S. и VICK, гласове, станали популярни от „Гласът на България“ по bTV, както и с незабравими изпълнения на финалисти от „България търси талант“.

Водещ на празничния концерт ще бъде емблематичният Инспектор N-Joy, който ще пренесе доброто си настроение на сцената и ще гарантира много смях и забавление със своите ко-водещи от ефира на bTV – Александра Кръстева, Николаос Цитиридис и Борислав Лазаров. Специален гост в екоработилницата в програмата ще бъде и любимецът на всички малчугани – Зеленко, посланик на доброто и талисман на най-мащабната доброволческа инициатива у нас – „Да изчистим България заедно“.

„Най-големият подарък за рождените дни на bTV и радио N-Joy е възможността да празнуваме с нашите зрители и слушатели. Тези, които са с нас и ни гласуват доверие вече 21 години в ТВ ефира, и слушателите, които превърнаха радио N-Joy в една от най-слушаните музикални станции през последните 15 години. Благодарим ви, че сте с нас!“, сподели по повод празника Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group и управител на bTV Radio Group.

Празничното настроение и изненадите за най-малките ще продължат през целия ден с детските постановки на театър БХАЛГ – „Супер Марио“ и „Трите прасенца“, организирани с подкрепата на Столична община. Емоциите гарантирано ще достигнат своя връх с игрите по време на детската анимация с много забавления и награди от организаторите. Денят ще завърши с детски филм, отново с вход свободен.

Сцената на Парк-театър „Борисова градина“ разполага с покрив и 420 места при спазването на всички епидемиологични мерки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.