Лято 2022 започва по-рано със старта на единственото по рода си национално радиотурне NJOYSummer.

Поради големия интерес на слушатели и партньори радио N-Joy дава старт на своята обиколка по-рано, като в рамките на три месеца екипът на N-Joy ще обиколи цяла България.

За поредна година NJOYSummer ще се превърне в уникален гид за радиотуристи, който обещава да зарадва стотици късметлии със страхотни награди, хитова музика и много интересни и малко познати факти за страната ни. Всяка седмица един късметлия ще печели един от 14 уикенда за двама в луксозен хотел, партньор на лятната кампания.


Лято 2022 започва по-рано с националното турне NJOYSummer

Първата седмица от приключението NJOYSummer предава на живо от гр. Сапарева баня. Там се е настанила слънчевата радиоводеща Нейа, която е подготвила за слушателите срещи с много любопитни събеседници.

Сред интервютата, които феновете на радиото ще могат да чуят, са любопитни истории за първоначалното място на Рилския манастир, видовете спорт, които можем да практикуваме в курортното селище „Паничище“, какви уникални за Европа животински видове има в парк „Рила“ и каква е най-подходящата балнеолечебна процедура през лятото.

И тази година радио N-Joy дава шанс на всеки желаещ да се включи в играта към кампанията NJOYSummer, като посети сайта на радиото. В края на всяка седмица един късметлия ще бъде награден с един от 14 уикенда за двама в луксозен хотел, а петима късметлии ще спечелят подаръци от радиото.

Нов вид туризъм се задава на хоризонта и всеки слушател може да се включи без усилие на вълните на радио N-JOY. Пригответе се да бъдете радиотуристи с NJOYSummer от 30 май до 2 септември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.