Точно преди 20 години радио CITY стартира излъчване в българския радиоефир с най-новите и взривяващи хитове.

Вече 20 години радио CITY е неизменна част от ежедневието на младите хора, като освен най-новите и актуални хитовете им дава и възможността да спечелят страхотни награди – ваканции, билети за световни кинопремиери и концерти на някой от най – популярните изпълнители, пътувания, приключения и много други.

В ефира, на Радио CITY звучат най-актуалните pop, dance, hip-hop, R’n’B хитове и най-големите заглавия от последните години. В програмата не присъстват водещи и новини, като по този начин в ефира звучи само и единствено съвременна музика. Това прави радио CITY уникално по облик и звучене.


Радио CITY празнува своя 20-ти юбилей и по традиция ще раздаде страхотни подаръци. Всеки фен на станция номер 1 за нова и модерна музика в България, може да се включи в играта за спечелване на супер лаптоп и още награди.

Всеки ден в ефира на радио CITY ще звучи специален сигнал за рождения ден. Щом го чуят, участниците трябва да влязат в сайта на медията и да попълнят формата за регистрация. На 22 март 2021г. ще бъде изтеглен големият победител.

И това не е всичко – за 20 от верните фенове ще има и утешителна награда – тениска с логото на CITY!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.