Обичаният български изпълнител и музикант Стенли се завърна с изненадващ музикален проект, озаглавен „Невинно сърце“.

Динамичното парче е в стилистиката на предходния му сингъл „Електро“, който излезе на музикалния пазар година по-рано и представи изпълнителя в нова и различна светлина.

Ако има една дума, която описва Стенли като артист, то тя със сигурност би била „експериментатор“. Кариерата му е олицетворение на нетърпимост към клишетата и е водена от порива му за постоянни промени.


Днес Стенли за пореден път провокира и изненадва. Вдъхновена от 80-те години на миналия век, песента му „Невинно сърце“ съчетава звуци и ефекти, характерни за електронната музика по онова време.

„Невинно сърце“ е плод на успешната творческа колаборация между Стенли, Светлин Къслев (аранжимент), Людмила Сланева (текст) и Станислав Вълчев (китара).

Въпреки дългогодишната ни съвместна работа и множеството общи проекти, предизвикателството да пиша текстове за него е все още огромно. Стенли е безкомпромисен към творчеството си и държи всяка дума да пасва перфектно на музикалната линия“, споделя съпругата на Стенли – Людмила (Локо).

Музикалното видео към „Невинно сърце“е режисирано от талантливия Тото Марковски, а клипът се отличава с атрактивни визуални и 3D ефекти, в хармония с тематиката на песента.

През октомври Стенли ще се качи на сцената на Зала 1 на НДК, където ще поднесе на публиката емоционални изпълнения на песни като „Обсебен“, „Чужди тела“, „Невинно сърце“ и още много, сред които и нови заглавия от предстоящия му студиен албум – „Любовен експрес“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *