През 2022 година певицата Деси Добрева ще издаде нов албум. Това обяви самата тя в ефира на Нова ТВ. По думите ѝ пандемията усложнява процеса по създаване на музика.

„С някои от музикантите трябваше да работим дистанционно и да записваме по този начин. Различно е. Енергията и идеите се случват по различен начин, когато сме заедно на едно място”, обясни тя.

Наскоро певицата издаде и нов вариант и видеоклип към песента „Двама” на Мария Нейкова.


„Песента е емблематична за България. Преди няколко години си позволих да я изпълня и от там се появи идеята. Сега реших да направя и видеоклип към нея. Песента не е забравена, но така ѝ се дава нов живот. Създадохме клипа с много уважение към оригиналните създатели на песента”, споделя Добрева.

Деси Добрева смята, че и следващите години ще бъдат също толкова странни, както предходните две. Тя обаче е оптимист, че животът рано или късно ще се нормализира.

„Приемам това като възможност да се случи нещо различно, да погледнем повече навътре в себе си и да преосмислим много неща. Пожелавам си само творческо вдъхновение и успехи”, допълни певицата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *