Един от най-хитовите български артисти издаде пореден проект, който има всички шансове да се превърне в любимия трак на феновене. ToTo H от СкандаУ пусна трети проект в рамките на месец.

След зашеметяващия успех на „Изкушение“ със Слави Трифонов и Куку-Бенд, а след това и „Typhoon“, за който се присъединява в компанията на румънската супер звезда Антония, ТоТо ни представя „Само ако бях“ с участието на Marianoff.

Историята на „Само ако бях“ е доста любопитна. ТоТо H записва демо и го оставя без припев за 3 месеца. Рапърът решава да я качи само за Members абонатите си в YouTube профила TotoYotov. 


Митко (с псевдоним Marianoff) е един от верните фенове и чува заключеното демо. Харесва му и решава да предложи на Тото припев. След това хитмейкърът си поставя за цел да открие кой е този фен и да отиде буквално пред вратата му, за да предложи да направят заедно „Само ако бях“.

Точно седмица по-късно звездата разбира, че трябва да отиде до с. Еленово, общ. Нова Загора. Събира екип, вземат камерите и правят видеото, заснето от Тодор Георгиев – Toshey.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *