Празненствата по случай 25-годишнината от създаването на Pokémon продължават с премиерата на нов сингъл и видео на световната суперзвезда Кейти Пери – “Electric”, посветени на анимационните герои.

Любовта на Кейти към Pokémon датира още от детството ѝ, когато тя играе видеоигри. Песента “Electric” е включена в юбилейния албум “Pokémon 25: The Album”, който ще излезе през есента на 2021.

“Няма причина животът ни да не е зареден с енергия”, пее Кейти в наелектрезиращото парче, което празнува радостта, присъща на преживяването от преследването на една мечта с любовта и подкрепата на приятелите.


Видеото към “Electric” е дело на Карлос Лопес Естрада, който режисира и новия филм на Disney – „Рая и последният дракон“. Кадрите проследяват Кейти и Пикачу по време на тяхна разходка в природата и е отражение на това как те са се променили през годините.

След цял ден, прекаран заедно, двамата се спират пред фар, за да се насладят на медитация заедно. Кейти и Пикачу се телепортират назад във времето до най-ранните дни от музикалната кариера на изпълнителката. Така от фермерски пазар Кейти се озовава на първото си клубно участие.

“Когато посетих Pokémon Café по време на турне в Япония, почувствах носталгия. Върнах се назад в детските си години. Щом получих обаждане с покана да се включва в юбилейните активности заедно с Post Malone и J Balvin, истински се въодушевих”, споделя Пери.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *