Видеореализацията на „Сън“ е в типичния за Нина Николина арт стил. Част от снимките са реализирани в Национална академия по изкуствата, сред изящни картините и скулптури.

Във видеото на „Сън“ със силно актьорско присъствие нахлуват студенти от НАТФИЗ и танцьори от „Танци на високи токчета“. Клипът е със специалното участие на Галина Манова – Сатен. Режисьор, оператор и сценарист е Александър Моллов.

Музиката и аранжиментът на „Сън“ са на Явор Русинов, работил с имена от световната сцена. Текстът е на Нина Николина. В песента, прецизно и с вкус са включени мотиви от българска народна песен. Сингълът има версия и на английски език.


През юни стартира отложеното национално турне „Класика & Традиция“ с Държавна опера Русе. Турнето ще премине през градовете – Казанлък на 16 юни, Бургас на 23 юни, Добрич на 30 август, Балчик на 31 август и Шумен на 2 септември.

Предстоят и концертите на Нина Николина и „Магическите гласове на България“ на нетрадиционни места – пещерата „Леденика“, Белоградчишките скали и в Родопската теснолинейка с маршрут Септември – Добринище.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *