Евтини самолетни билети

С пет британски топ 10 хита, пет милиарда стрийма и множество издания с платинени продажби, забележителният вокален диапазон на Ан-Мари и прямота я направиха един от най-големите артисти на планетата.

Подготвяйки се да достигне изцяло ново ниво с издаването на нетърпеливо очаквания втори албум „Therapy” на 23 юли, Ан-Мари ще отпразнува излизането му с глобално лайвтсрийм шоу на 7 август.

Придружена от бандата ѝ на живо и готова да допълни с ослепителна визуална продукция, лайвстриймът ще покаже Ан-Мари в изпълнение на целия нов албум „Therapy” на живо и напълно за първи път, и всичко това на 4K резолюция и Dolby Atmos звук в чисто новата, подобрена стрийминг платформа ON AIR.


Нямам търпение за специалното изпълнение на новия ми албумTherapy” за всички вас. Изпълняването ми липсваше толкова много и това е най-близкото нещо, от което можем да се възползваме в този момент! Ще трябва да си ви представя всички в съзнанието си и че сте там с мен, пеейки всеки текст. Ще се качим на увеселително влакче от емоции, затова не се сдържайте! ПУСНЕТЕ ГИ! Викайте, крещете, танцувайте, плачете и се усмихвайте. Нямам търпение“, казваАн-Мари.

Ще има ексклузивна предварителна продажба за феновете, регистрирали се в мейлинг листа на Ан-Мари (на официалния ѝ сайт) от 12:00 ч. във вторник, 6 юли, а генералната продажба започва от 12:00 ч. в петък, на 9 юли на annemarie.onair.events.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.