Евтини самолетни билети

Алекс Григоров, познат най-вече като Justboomy, e на 18 години и е роден в София. В момента учи актьорско майсторство.

Интересът му към музиката се заражда още в детските му години, когато започва да си представя, че е на голяма сцена. Като дете участва в предаването „Кой е по-по най“.

С годините, музиката започва да го интересува все повече и е приет във вокална формация Светулковци, като част от нея участва в посрещането на звездите, участвали в Детската Евровизия през 2015г., когато България е домакин.


За снимките на видеото към „Macchiato“ Justboomy споделя: „Запознах се със Зипо и Слаш чрез социалните мрежи. Получих предложението от тях за съвместна работа и веднага се съгласих. Визуалната идея за видео клипа е тяхна заслуга. Горд съм да работя професионалисти като тях“.

Организацията по време на снимките е на изключително ниво и всички на терен се стараят да няма трудности. Снимките на плажа се оказват най-лесни.

Парчето е продуцирано от Зипо и Слаш, текстът е дело на Зипо и Слаш. Музиката и аранжиментът са дело на Петър Неделчев (PEZ beats, миксът и мастерингът са направени от Бате Пешо. Режисьор на видеото е Христо Христов (Зипо).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.