Най-новата песен на Рут Колева е първото ѝ празнично заглавие и в същото време второто, което излиза съвместно от Warner Music Group и Орфей Мюзик, след успешния сингъл “Superpower”.

След като украси корицата на октомврийския брой на списание Elle, гласовитата изпълнителка реши да подари на феновете си собствена версия на класиката “This Christmas“. Коледното парче ще е приоритет за териториите на Warner Music Group в Източна и Южна Европа и ще бъде представено с мащабни кампании.

Когато през 1970 г. Дони Хатауей композира „This Christmas“, той се надява, че песента ще стане любима поне сред афроамериканската общност. Американският изпълнител не предполага, че тази коледна песен ще се превърне в световен хит и ще бъде част от всеки празничен саундтрак.


Заживяла собствен хитов живот „This Christmas” намира и най-талантливия си посланик в България. Давайки заявка за съкровени музикални мигове, Рут Колева придава своеобразен модерен облик на коледната класика, прегръщайки неостаряващата сила на празничната мелодия.

Екипът, който работи по проекта, е повече от впечатляващ. „This Christmas” е аранжирана от великолепния Антони Дончев, а в аудиото и видеото Рут е подкрепена от Биг бенда на Българското национално радио. Като диригент на бенда и безспорен джаз корифей, Антони Дончев виртуозно съчетава нежната грация в гласа на Колева със силата в звука на джазмените.

Формацията придава уникален международен облик на винтидж суинга, превръщайки “This Christmas” в песен създадена, за да стопли сърцето. Песента нашепва, че винаги може да отделим време, за любимите хора, да се съберем заедно и да се насладим на музиката и коледния дух.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *