Това не е поредната песен с кауза на Рут… Или такава, която може да мине незабелязано в сладникавия пролетен саунд. Далеч от този вкус Рут Колева представя „Salty” – песен, която обръща представите и отговаря на очакванията за качествена музика, поднесена чисто, без подправки.

Вдъхновена от месеца на жените, „Salty“ пoказва главната женска роля в болезнено откровена същност, ранимост, сила, гордост и хубост във всичките ѝ форми. Видеото към песента е дело на режисьора Георги Манов и е своеобразен прочит на женската красота и самочувствие, без етикети и социални внушения.

Холивуд никога няма да приеме образа на момичетата, които участват в снимките към песента, но „Salty“ подрежда едно истинско дефиле на високо вдигнатата глава и показва истината без тунинг и филтър.


В този проект Рут отново е с космополитния Георги Линев – Kan Wakan, който е продуцент на проекта. Музиката е създадена от съвместно от Линев и българската гордост в американския музикален шоубизнес – Илияна Недялкова, композирала заедно със Зейн великолепната „Entertainer”.

„Salty“ излиза след поредица от успешни сингли на Рут Колева („Candy Coated“, „On My Way“, „All The Guys”), получили ротация в Европа и Америка и продължава стабилната хит линия на единствената българска изпълнителка с актуално международно признание.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *