Факт е четвъртият сингъл от предстоящия албум на VIVA. Парчето се казва „Supernova“, а режисьор на ефектното видео към него е Боян Карамфилов.

Оригиналната режисьорска идея в клипа са екстравагантни визии и динамичните танци под хореографията на Реми Тоин, в контраст с необичайните „промишлени“ локации.

Автори на песента са Славчо Николов /Б.Т.Р. (музика) и Яна Николова (текст), а аранжиментът е на Славчо Николов и Алекс Нушев.


„Supernova” е песен за силата на жената, която е уверена в себе си и знае коя е. Жената, която въпреки външното противопоставяне от другите хора, продължава избрания път. Тя е над дребните лъжи и интриги, които съпътстват успеха. Песен за жената, която не се страхува да се заяви такава каквато е, защото носи своята уникална енергия и именно затова е успешна“, споделя авторката на текста Яна Николова.

През месец май предстоят концерти на VIVA. На 13 май в Sofia Live Club ще подгряват концерта на Б.Т.Р, след това на са 15-и са в Плевен, Площад “Възраждане” по повод празника на града, на 21-ви в Елена, отново по повод празника на града и на 28-ми в София, клуб RockIT.

В разнообразния им репертоар са включени кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, авторските им песни „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „ Дива река“, „Неон“, „Supernova“, както и удивителни акапелни изпълнения.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.