Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месецa след успеха на “On My Way” и дошъл 5 месеца след фурора на “Candy Coated”.

“All The Guys” ѝ осигурява ексклузивитет в американската версия на MTV, като песента е обявена в месечния релийз на канала, още преди официалното ѝ представяне.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „“All The Guys” не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в живота ми – онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с „лошите момчетата“. През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен – и като човек, и като артист. „All The Guys“ е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.


Рут споделя, че пише песента заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис Тиен Нгуен по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.

Продуцент отново е Kan Wakan – Георги Линев, който продуцира и албума ѝ „Confidence. Truth“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *