Музикалният телевизионен гигант MTV включи в плейлистите си съвместния проект на Фабрицио Паризи, The Editor и Графа “Prison”. Хитовият трак се излъчва по club MTV, който покрива територията на Европа.

Преди няколко месеца Графа прие поканата на Фабрицио и The Editor да се включи в техен проект, като участва активно в създаването на музиката.

Текстът е негов, на Борис Чеширков и Валентина Александрова. Изпълнителят не веднъж е споделял, че има отношение към хаус музиката и познава работата на продуцентския тандем. Стилната визуализация на трака е на режисьора Никола Атанасов.


Няколко дни след излизането на “Prison” в България, сингълът вече е една от най-излъчваните песни в националния ефир. Този факт, в комбинация с актуалното поп хаус звучене на песента са оценени от club MTV и благодарение на канала песента ще се популяризира в цяла Европа.

Само преди дни излезе и клубната версия на “Prison”, която стана част от важни платформи за хаус музиката – Beatport, Traxsource и Soundcloud. Трака влезе и в сетовете на DJ-и, известни на световната сцена.

Продуцентските компании Монте Мюзик и Fa&Mi Music съобщават, че са изключително щастливи от успеха на общия им проект и това ги мотивира да продължат усилията си да популяризират българската музика извън пределите на страната.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *