Ashnikko издаде най-представителната си работа, микстейпа „Demidevil“. Находчивата рапърка и изпълнителка излага на показ богатия си и разнообразен стил с тази колекция от десет парчета, рикуширайки между темите за овластяването, отмъщението и забавния хумор.

Ashnikko остава вярна на себе си, като дълбае в емоциите и преживяванията си с приятели, връзки и дори с музикалната индустрия – от „Toxic“ до готовия за дансинга „Drunk With My Friendz“.

Канализирайки грубата си страна в „Little Boy“ и „Good While It Lasted“, Ashnikko разкрива и част от язвителния език. И накрая идва ред на песента, тип „забавно е, но е истина“, „Clitoris! The Musical“. Забавен вариант на спорната невъзможност на мъжете да намерят сладкото място.


Ревностен колаборатор с други яростно независими жени, Ashnikko кани ефирната поп звезда Grimes в емо хита „Cry“, Келис в пънк песента „Deal With It“, Princess Nokia от Ню Йорк в сафическия трак „Slumber Party“ и актуализираната версия на „SK8R BOI“ на Аврил Лавийн – вдъхновяващата поколението Z „L8R BOI“.

За микстейпа Ashnikko казва: “Плодовете на креативността ми, ябълката на окото ми, продукт на моята кръв, пот, сълзи, колекцията ми „Demidevil“! Работих толкова много по тази музика, че не знам как да се справя, когато вече е навън в дивото. Може да се наложи да заспя в зимен сън за седмица или две, докато всички я чуят“.

Енергията на 24-годишната яростна феминистка е осезаема, привличайки отново мъжките погледи с новия микстейп. Както Ash сама определя: “Просто обичам да бъда малък демон – малък дявол, който създава неприятности“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *