Точно 30 години след като оригиналът провокира целия свят, Expose са готови да върнат темата и… отново да поговорят за секс! Цвети и Светльо получават правата за официален кавър на култовата „Let’s Talk About Sex“, излязла на пазара на 6 август 1991 г.

Salt-N-Pepa и авторите на парчето дават съгласие проектът им да излезе отново с други изпълнители, след като чуват версията на Expose, а видеото на българите надминава очакванията им.

Провокативният vibe във видеото е напълно в контекста на заглавието и поставя Expose в позицията, която им подхожда най-добре: на абсолютни таланти, изкушаващи и с музика, и с визия.


Expose пускат официалния кавър на „Let’s Talk About Sex“ в едно горещо и богато на музикални участия лято, като проектът излиза във всички дигитални платформи от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

До края на годината атрактивните изпълнители обещават да издадат и албум, промоцията на който ще се случи по уникален за България начин. В момента две от песните, които ще бъдат включени в тавата („Power of Love” и „Show Me How”) се радват на успех в Скандинавието, като „Power of Love” е актуалният № 16 в летния чарт на PINK Radio Germany.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *