Свежа любовна песен е избора на Крис Върбановски за старт на самостоятелната му музикална кариера.

Мултиталантливият артист е познат като участник в „Гласът на България 2021”, българския глас на Линкълн Шумников от популярния анимационен филм „Къщата на Шумникови“ и “онзи от TikTok, дето обяснява за дублажи“ на десетки хиляди български тийнейджъри.

Първата песен на Крис е по композиция на Влади Ампов-Графа и текст на Борис Чеширков. “Broken Arrow” разказва за красивите спомени оставени от една любов, която вече не съществува.


За мен, човекът, когото обичаш, е този, с когото се чувстваш удома. “Broken Arrow” е последният вик към този, който вече те е загърбил, вик към дома, който си загубил”, споделя Крис.

Видеоклипът е направен от режисьорското дуо Buddubbaz Tape Company, което прекрасно развива идеята на Крис за видео през гледната точка на загубената любов.

Още от 5-годишен Крис се занимава с пеене като част от детската вокална група “Бон-Бон”. На 11 започва да озвучава филми и сериали, като “Къщата на Шумникови”, “Нинджаго”, “Кучешки Живот”, “Гоустфорс” и много други. Сега той създава забавно и интересно съдържание за всички възрасти в YouTube каналът си и TikTok.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *