Никол е на осемнайсет години и „Без черни очила“ е първият ѝ самостоятелен музикален сингъл. Това обаче не е първото ѝ участие в родния ефир. През 2019 участва като глас и лице в „Чужди тела“ на своя баща – Стенли.

„Без черни очила“ е издържана в R&B стилистика, което е много далеч от музиката на Стенли и Локо. Текстът на песента е на самата Никол, а музиката е на Светлин Къслев.

„Избрах този стил малко напук на майка ми и баща ми. Те да си правят техните си музики“, казва Никол. „Има доста стъпки, докато се създаде една песен. Най-трудното е да търсиш как да изразиш себе си и да го експонираш по най-добрия начин. Исках да имам точно такава песен – за танцуване“, допълва тя.


Никол разказва, че работата със Светлин е едно от най-хубавите неща, които са ѝ се случвали. Извън това, тя знае, че изглежда като „добро момиче“. Но също така е наясно, че видът има скрит смисъл. 

Тя не носи ярки дрехи, обича стоенето вкъщи по пижама и изважда слушалките от ушите си само когато спи. Част от снимките във видеото на „Без черни очила“ са заснети в собствената ѝ стая с любимата ѝ котка. Неин партньор е Николай Николаев, който освен че е доста красив, е невероятен барабанист в сегашната група на Стенли.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *