Група Остава дават нов живот на култовата си песен “Лондон? Париж? Берлин?“ с видео заснето в Дом на културата „Емануил Манолов“ в Габрово, откъдето тръгва и пътят на легендарната банда.

Песента, която е част от албума „Моно“ всъщност никога досега не е излъчвана в радио и телевизионния ефир, но е една от любимите на феновете им и винаги присъства в сет листите на концертите на Остава. Ще я чуем и на концерта им тази събота, 6 ноември, в Sofia Live Club.

Видеоклипът към „Лондон? Париж? Берлин?“ е част от проекта „Дом на културата – визуално съхранение“, който цели да представи и архивира по иновативен визуален начин интериора на Дом на културата в Габрово.


А ако искате да се насладите на „Лондон? Париж? Берлин?“ и на живо, може да го направите тази събота, 6 ноември, на първия клубен концерт на момчетата от Остава в Sofia Live Club от 21 ч.

Билети за концерта на цена от 25 лв., могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще бъде 30 лв.

Събитието ще се проведе съобразно разпоредбите на Министерство на здравеопазването. Най-близкият пункт за бързи антигенни тестове на цена от 10 лв. е в Билетен център на НДК. Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *