Рокаджиите от Б.Т.Р.  поставиха четвъртото парче в „Пъзел“-а  със съвместната си песен с Ахат – „Вяра“. 

Парчето събра двете банди за първи път в звукозаписното студио и на снимачната площадка. В песента са емблематичните гласове на Наско и Звезди. 

Въздействащият текст на песента „Вяра” е написан за Б.Т.Р. от поета Волен Николаев още през 2008 г., а 13 г. по-късно Славчо Николов създава музиката.


Видеоклипът, с режисьор Боян Карамфилов, изцяло импонира на твърдия звук на песента и емоцията от текста.

Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в рока. В албума „Пъзел“ са от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от Щурците с песента „Не за мен“ (сингълът беше представен септември 2021 г.) и „Вяра“ с Ахат.  

Освен многобройните самостоятелни концерти в цялата страна, продължава и турнето „Мюзикъл и Рок“, под диригентската палка на Георги Патриков с рок музикантите и солисти и оркестъра на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново. 

В програмата  са включени – хитовете на Б.Т.Р. – „Да погледна в теб”, „Няма връщане назад”, . „Среща”, „Защо”, „Спасение” и емблематични произведения  от А. Лойд Уебър, Дж. Гершуин, А. Маркес. На 16 октомври предстои концерт на Б.Т.Р. в Лондон.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *