Гласовете на един от най-обичаните български изпълнители Миро и младата певица ALMA се срещат за първи път в чисто ново парче, озаглавено „Повече“.

Двамата изненадват с дебютен общ проект със заряд на голям хит.

Има песни, които още от първо слушане се наместват трайно в съзнанието и сърцето ми. Така се случи и с „Повече“. Автор на музиката е моят дългогодишен приятел Крум Георгиев, който е и съавтор на едно от най-успешните ми парчета – „Губя контрол“. Когато той сподели с мен мелодията на „Повече“, знаех, че трябва да напиша текст към нея. Кадифеният и фантастично меланхоличен глас на ALMA беше всичко онова, от което песента имаше нужда, за да зазвучи толкова красиво“, споделя Миро.


По създаването на парчето работи екип от доказали се професионалисти, а именно Крум Георгиев (музика, текст, аранжимент), Миро (текст), Иван Иванов (аранжимент) и румънският продуцентски тийм – Mattman Crew, който добавя финалните щрихи в аудиото с безупречен микс и мастър.

Вече може да чуете „Повече“ в радиоефира и във всички аудио стрийминг платформи – Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music и др. До дни ще се състои и премиерата на официалното видео към песента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *