Официалното видео към песента „Различният“ от MATEO е вече факт, заснето на Teen Boom Fest и запечатващо цялата емоция от преживяването.

Музика и текстът на парчето са на Митко Петров – Mateo, аранжиментът е на Росен Стоев – Rossko, а по микса и мастеринга са работили Reptilla SRP Studio.

„Какъв лукс е да имаш такъв клип в тези времена!!! 😅 Матео? Митко Петров? Това съм аз. Музиката ме прави #Различният. ⚡️


След “Сила” наистина исках да представя проект, който да те накара да се усмихнеш и да отвори нова страница за мен, да ме покаже в тази светлина на сцената – там, където се чувствам най-добре, свободен и силен. Имах нужда от тази положителна емоция и съм истински щастлив и безкрайно благодарен, че успяхме да я запечатаме във видео, и че бях част от този фестивал.

Това, което се случи на тази сцена, ще го помня завинаги и енергията, която си дадохме. Благодаря ви, че ми припомнихте къде ми е мястото! Песента даде името на моя първи музикален албум и има специално място и история в живота ми, а това видео беше всичко, от което имаше нужда!“, написа Митко към описанието на клипа в YouTube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *