Глобалната супер звезда Tones And I пусна новия сингъл “Won’t Sleep”, който дава предварителен поглед към наистина нетърпеливо очаквания дебютен албум, предстоящ да пристигне тази година.

“Won’t Sleep” у нас е наличен за слушане във всички стрийминг платформи и е придружен от режисирано от официално музикално видео, достъпно за гледане канала на Tones And I в YouTube.

“Won’t Sleep” е изцяло соло композиция от Tones And I, отразяваща неподражаемата индивидуалност на емблематичния ѝ стил, подчертаваща умел лирисизъм, непредвидимо умение за писане на песни и неоспорим талант за заразителни мелодии. Родена като персонален антидот за потиснатостта на локдауна, “Won’t Sleep” е перфектният саундтрак за повторното отваряне на света.

“Хареса ми писането на тази песен и заиграването с продуцирането, баса и барабаните. Това е песен за мен и приятелите ми, когато оставаме вкъщи и си купонясваме през локдауна“, споделя Tones and I да песента.

Междувременно музикалното видео продължава традицията на неочаквани и незабравими визуализации. Отново тя разкрива още една страна от себе си, без недостиг на промени в костюмите и невероятни герои.

За видеото тя добавя: “Когато измислихме креативната идея за този филмов клип, си помислих: Представи си най-щурото нещо някога… и това исках да бъде. Както в повечето от видеата ми, има много фалшивости и различни персонажи, така че много се забавлявах при заснемането!“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *