На 87-годишна възраст си отиде голямата българска театрална, филмова и телевизионна актриса Татяна Лолова.

„Минути след 21 часа на 22 март 2021 година голямата българска актриса Татяна Лолова почина вследствие на мозъчносъдово заболяване“, съобщиха от „Пирогов“.

С огромния си импровизаторски талант и актьорски диапазон Татяна Лолова завладя сърцатата на не едно поколение от сцената, от малкия екран и с филмовите си роли.


Само преди няколко месеца великолепната актриса блесна в нова светлина. Една от най-добрите български актриси показа за пореден път своите певчески заложби в проекта „Пеещи артисти“.

Лолова изпълни песен, създадена специално за нея от музиканта Момчил Колев – бившата дуетна половинка на Дони. Проектът беше реализиран по идея на актьора и продуцент Игор Марковски.

За „Кутийка за спомени“ голямата ни актриса споделяше, че я е почувствала все едно, че я пее друг човек, което означава, че я харесва много. Изцяло се е доверила на екипа и е пристигнала за снимките на видеото само с шапката си.

„Най-хубавото на тази земя е, че човек може да събира спомените си и в дни на напрежение и мъка да се сеща колко хубави неща е получил в живота, на кого е дал нещо, от кого е взел нещо, каква радост е получил“, разказа Лолова след премиерата на песента.

Поклон пред паметта ѝ!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *