След пълно мълчание повече от година и половина Jeremy? изненадаха феновете си с песен и клип към нея, които провокират слушателите да излязат от зоната си на комфорт, оставайки верни на себе си.

Очаквахме с нетърпение да разберем какво се случи с една от най-любимите български рок групи по време на тежките месеци за всички артисти. Те за пореден път ни изненадаха като наскоро обявиха, че са използвали това време, за да подготвят албум №3.

Талантливите музиканти, излизали на една сцена с легендарните Queen и не по-малко известния Адам Ламбърт, превзеха музикалните класации с първата песен от новия си албум – „Day Job“.


Jeremy? използват новия си сингъл, за да провокират публиката да се замисли дали day job е равносилно на dream job. Леко заядлива и много провокативна, песента се отличава с по-бързи темпа и повече китарни рифове. След излизането на песента феновете с нетърпение очакваха музикалния клип на Day Job.

Звездният екип, който седи зад този проект, е с режисьор Георги Манов и продуцент Атанас Бързаков, а към тях се присъединява и фотографът и оператор Александър Станишев.

Голямата изненада в клипа е един от най-впечатляващите фронтмени в българската алтернативна музика – Насо Русков. Той продължава да затвърждава своята ексцентричност, а образът му, известен с хаплив език, се вписва в концепцията на проекта – „Day Job“ от Jeremy?.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.