Нели Петкова подкара „с пълна газ“ истински състезателни автомобили във видеото към новия си сингъл „Ain’t Thinking ‘Bout You“. Идеята за клипа и режисурата са на самата Нели, която изпълнява и главната роля в сюжета.

„Когато за първи път чух интродукцията на песента, веднага я асоциирах със звука на автомобилен двигател. Текстът също ми даде усещането за една луда надпревара, но в любовта“, споделя Нели.

Песента е за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов.


Клипът е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма. Видеото ще очарова и най-запалените фенове на автомобилния спорт със свистене на гуми, облаци прах и “аромат на бензин”.

В клипа Нели си партнира с Васил Жеков – рали състезател, основател на академия по безопасно и майсторско шофиране, създател на единствения по рода си професионален полигон в България.

Един от състезателните автомобили във видеото е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател v8 – 520 к.с.

Автори на текста и музиката на песента са американският продуцент и носител на награда Grammy – Дейвид “Swagg R’Celious” Харис и талантливата Нафсика Гаврилаки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *