Изненадващо амплоа показаха хит мейкърите 2G X Madman в новата си песен „Екрани“. Феновете им са свикнали да ги виждат във вариант, от който тестостеронът избухва, но новият им проект е посветен на романтика от най-чист вид и усещане за сърце със стрела.

„Екрани“ разказва историята на любовна двойка, показана великолепно от страхотната актриса Даяна Ханджийска и нейният реален приятел в живота. След главната роля в сериала „Скъпи наследници“, Даяна нашумя и със скандалното си участие във „Фермата“, където затвърди имиджа си на фатална жена.

В музикалния клип на 2G X Madman обаче, тя е като укротена лъвица, влюбена в перфектния мъж, а страстните сцени по между им са толкова откровени, че въпросът дали Даяна е с гаджето си отпреди „Фермата“ намира категоричен отговор.

Видеото към „Екрани“ е заснето в София, в частта с Даяна и нейния приятел, и в Лондон, където се снимат Светослав-2G и Марио-Madman. Към лондонската част се добавя и друго интригуващо име – това на португалския рапър Don Jaga (Дон Джага), който се включва като на шега в проекта, но толкова му харесва, че пропява на български.

Don, който живее в Англия се запознава с 2G X Madman покрай общия им фитнес инструктор. Освен спорта момчетата бързо разбират, че са обединени и от музиката и това дали да работят заедно в тази посока вече не е въпрос. Don рапира на португалски и на английски, но текстът на „Екрани“ бързо влиза в устата му и се получава, че е първият португалец, пеещ на чист български език.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *