В забележителен и много ефективен екип, Yves V и Конър Мейнард съживиха един от най-големите денс хитове в света, преобразявайки го в красиво поп парче от XXI век.

“Don’t Hurt Me (What Is Love)” е изградена върху припева на едноименния хит на Хадауей от 1993 г., но се превръща в уникално бижу, съставено от нежни ритми, топли китарни акорди и завладяващите вокали на Мейнард.

„What Is Love“ се смята за еталон в историята на денс музиката. Изпълнена с бурни хаус ритми и силни синтезаторни акорди, песента на Хадауей беше ясен знак, че електронната музика набира популярност в началото на 90-те години, превземайки не само клубовете, но и поп класациите. Тази песен оглави класациите в повече от 10 държави, превръщайки се в евъргрийн за всяко следващо поколение.


Когато продуцент от величината на Yves V се обедини с известния британски певец и автор на песни – Конър Мейнард, за да възродят тази класика, знаете, че ще излезе нещо специално. С издания на най-реномираните лейбъли, белгийският диджей и продуцент Yves V вече е събрал милиони стриймвания, превръщайки всеки нов сингъл в дългоочаквано събитие, приветствано по фестивали и радио станции в цял свят.

Неговият звук изследва обхвата на електронната музика – от завладяващо електро до поп и дийп хаус, наскоро подчертан от глобални хитове като “We Got That Cool” (feat. Afrojack & Icona Pop), “Not So Bad” (feat. Emie) и тазгодишния хит “Imagine Me & You” (feat. FAST BOY).

Той идеално пасва на Конър Мейнард, известен със своите мощни вокали и винаги емоционален подход към поп и R&B мелодиите. От широко аплодираните му солови парчета в началото на века до последните хитове „You Broke Me First“ и „Believers“ и изключително успешните колаборации с Kris Kross Amsterdam (от „Whenever“ от 2018 г. до миналогодишната „Early In The Morning“), гласът му винаги успява да предизвика сурови емоции.

“Don’t Hurt Me (What Is Love)” позволява на двамата изпълнители да развият магията си докрай. Надграждайки неразрушимия припев на Хадауей, парчето започва с нежните вокали на Конър, създавайки собствено настроение с оригинални текстове, нежни акорди и деликатен хаус ритъм. По време на припева атмосферата се разпалва от красиви мелодии и въздействащи китарни рифове, плавно сливащи се в ударен хаус ритъм.

Подобно на оригинала от 1993 г., песента комбинира заразителнo поп звучене с приятни, съвременни електронни ритми. В този чисто нов облик, Yves V добавя допълнителни слоеве от леещи се мелодии около характерния глас на Мейнард, придавайки повече топлина и лятна атмосфера и превръщайки го отново в летен химн. Почти 30 години по-късно тези момчета карат „Don’t Hurt Me (What Is Love)” да звучи по-свежо от всякога.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *