След като преди седмица Madman от хип хоп дуото 2G&Madman пусна самостоятелното си парче „Кръвта вода не става“, е време и 2G да изстреля сингъл.

Проектът му „Не мога“ е посветен на онова пагубно чувство, в което най-силната любов и най-силният дразнител се олицетворяват от един човек.

За да визуализира усещането от текста и да направи силен фокус върху лайтмотива „не мога без теб, не мога и с теб“, 2G привлича към проекта испано-британската танцова двойка Лусия Марин Гонзалес и Марк Дженингс.


И двамата толкова харесват ритъма на парчето, че създават специална хореография за проекта, а ярките червени отенъци във видеото само подсилват страстното усещане.

Сигурен съм, че всеки може да се припознае в текста„, споделя 2G. „Толкова често попадаме в ситуацията, в която този, когото най-силно обичаме, е способен ударно и безапелационно да ни изкара извън кожата ни. Тази песен е за всичко двойки със синдрома „сложно е“, които знаят, че не могат един без друг, но очакват другият да направи пръв компромис, за да продължат напред в отношенията си.“

„Не мога“ излиза в канала на 2G&Madman The Bulgarians Official и е поредното попълнение в селекцията от хитове на Светослав – 2G и Марио – Madman, които от години живеят и творят в Лондон.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *