Този март се впускаме в търсене на „Изгубеният град“. Световните звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф ще ни отведат на незабравимо филмово приключение, в края на което ще открием, че понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото съкровище е там, където най-малко очакваме.

Брилянтната, предпочитаща усамотението, авторка Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън (Чанинг Тейтъм), който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш.

Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния ѝ роман.


Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета.

Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да намери начин да оцелее в борбата с природата, маниакалното увлечение на един луд, а може би и да открие древно съкровище. Но дали то ще е това, което търсят?

Отдаващ почит на редица класики в жанра и воден от харизматичните си звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф и Брад Пит, „Изгубеният град“ ще предложи на зрителите в кината незабравимо филмово приключение с атрактивни герои, експлозивен екшън, много хумор и не на последно място, щипка романтика.

Изгубеният град

Търсенето на „Изгубеният град“ започва от 25 март само в кината на 4DX, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите страхотни подаръци от филма – оригинална бутилка с калъф или оригинална книга с тайник.

Въпросът е: Героите в „Изгубеният град“ се впускат в лудо приключение, озвучено в трейлъра на филма от един от големите хитове на 2015 година. Как се казва парчето и коя е бандата, която го изпълнява?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 24 март и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *