Никой не се е провалял толкова впечатляващо в опита си да бъде добър, колкото “Лошите момчета“. Този април, създадената по популярната поредица бестселъри на Арън Блейбли, чиито първи две книги дебютират и у нас, изключително забавна и развлекателна екшън комедия на DreamWorks Animation, ще ни срещне с изпечена в престъпния занаят група животни, които ще се опитат да направят най-дръзката си измама досега: да се превърнат в образцови граждани.

Досега не сме срещали такава тайфа, толкова печално известни с лошата си слава, колкото Лошите момчета – ослепителният джебчия г-н Вълк, опитният разбивач на сейфове г-н Змия, ненадминатият майстор в дегизировките г-н Акула, бързо палещият се и демонстриращ „повече мускули, отколкото акъл“ г-н Пираня и ненадминатият хакер г-ца Тарантула, притежаващата изключително остър език.

След години на безчет обири и в ролята си на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана. За да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка и обещава немислимото – Лошите момчета да станат добри. Но дали?


Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път. Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (и то такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат… Добрите момчета.

Ще успеят ли Лошите момчета да станат наистина добри или природата им на злодеи ще надделее и този път? А какво всъщност означава да си „наистина добър“? И ще могат ли петимата другари да приемат принципните различия помежду си за това какви трябва да бъдат, за да останат заедно и да се превърнат в герои?

Намигване към един най-популярните и обичани филмови жанрове, със закачки към редица популярни класики, сред които „Глутница кучета“ и „Бандата на Оушън“, „Лошите момчета“ предлага изключително забавна и поучителна история, със забележителен екшън и впечатляващ визуален стил, и ще допадне както на най-малките, така и на почитателите на филмите за обири и тези, които търсят по-зряло анимационно развлечение.

Лошите момчета

Ставаме част от бандата на „Лошите момчета“ от 15 април само в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви даде шанс да спечелите страхотни подаръци от филма – оригинален тефтер + комплект от временни татуировки и антистрес играчка от „Лошите момчета“ или оригинален чадър + комплект от временни татуировки и антистрес играчка.

Въпросът беше: Какво животно е очарователният (но доста арогантен) професор Рупърт Мармалад Четвърти, който се заема със задачата да направи Лошите момчета по-добри?

Верният отговор: морско свинче.

Оригинален тефтер + комплект от временни татуировки и антистрес играчка от „Лошите момчета“ печели Александра Мартинова от гр. Пловдив, а за Поли Колева от гр. Варна – оригинален чадър + комплект от временни татуировки и антистрес играчка.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.