На 11 март ще освободим дивата си страна с „Мей червената панда“ на Дисни и Пиксар.

Най-новата оригинална продукция от създателите на отличените с „Оскар“ за най-добър анимационен филм „Отвътре навън“ и „Феноменалните“ ни предлага забележителен, изпълнен с много въображение и хумор, нетипичен поглед към порастването.

„Мей червената панда“ ни запознава с Мейлин Лий – непохватно, но самоуверено 13-годишно момиче, което носи каквото си иска, казва каквото си иска и няма време за размотаване.


Тя е хваната в капана на бушуващите хормони, разкъсвана между хаоса на тийнейджърската възраст и трудно изпълнимата роля на изрядна дъщеря – властната ѝ майка Минг, която е меко казано загрижена, вечно ходи по петите ѝ и никога не е далеч от нея, което не е особено приятна ситуация за който и да е тийнейджър.

На всичкото отгоре Мей открива забележими промени в интересите си и най-вече, в тялото си, но тя се е настроила за най-хубавата година в своя живот и нищо на света няма да я помрачи.

Един ден обаче в огледалото Мей не вижда не себе си, а една голяма и пухкава червена панда. Дребен факт, пропуснат да бъде споменат от семейството й – нейните предци са имали специална мистична връзка с тези животни и всеки път, когато се развълнува и изпитва силни емоции (което, за тийнейджър като нея, е практически непрекъснато), Мей се преобразява.

Мей червената панда

А животът у дома и в училище така и така не е лесен, какво остава, ако непрекъснато се превръщаш в див звяр. Ще успее ли Мей да намери баланса и да държи под контрол дивата си страна? И по-важното, ще се приеме ли такава, каквато е, и ще може ли да убеди майка си, че вече е голямо момиче, което може да се грижи за себе си?

Оригинален и смел, изпълнен с редица странности, много енергия и изненади, „Мей червената панда“ обещава поредното незабравимо приключение на Дисни и Пискар, което успява по неподправен начин да ни забавлява, да провокира въображението и да докосне сърцата на малки и големи.

Освобождаваме дивата си страна с „Мей червената панда“ от 11 март само в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите страхотен подарък от филма – два тефтера с 3D корици и една шапка с уши.

Мей червената панда

Въпросът е: Как се казва музикалната група в „Мей червената панда“, по която са луди всички тийнейджъри?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 10 март и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *